Witamy na forum Internetowego Klubu Autorów Rozmaitych. Zapraszamy zarówno Ikarytów, jak i nie-klubowiczów do dyskusji, ćwiczeń i szlifowania warsztatu. Gwarantujemy, że czas spędzony na forum Ikara nie będzie czasem straconym. Jesteśmy tu po to, by uczyć się tworzyć teksty literackie, wspierać dobrą radą, oraz poznawać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Celem klubu przede wszystkim jest dobra zabawa, rozwijanie talentu i rozmowy około literackie.
Czy jesteś spamerem?: no pewnie, za spamowanie zabrali mi eryniki
Czy umiesz pisać?: nie
Czy umiesz czytać?: tak trochę
Wiek: 99 Dołączył: 16 Sty 2008 Posty: 1340 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-11-23, 10:17 Staruje ikarowy blog!
Moi drodzy,
wczoraj w nocy o północy wystartowaliśmy z ikarowym blogiem. Nasze dzieło możecie podziwiać pod adresem:
http://ikarvotumseparatum.wordpress.com/
Juz dziś możecie przeczytać powitanie i notki o autorach bloga. Wkrótce pojawią się pierwsze wpisy, recenzje, felietony i celne spostrzeżenia Ikarytów.
Z założenia blog ma być niezależny i opiniotwórczy. Będziemy promować literaturę na poziomie i chwalić ciekawe inicjatywy pojawiające się liternecie. Dla grafomanów będziemy bezlitośni. Będzie się działo.
Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony przez Ag 2010-07-29, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Czy jesteś spamerem?: Jestem, ale nie mówcie nikomu. Dobrze ?
Wysłany: 2009-11-26, 13:47
A co z ikarem ?
_________________ na nagrobek zażyczyć sobie "i na chuj mi to było?!", i tak napiszą huj, mniej liter, mniej roboty, a po huj się mają przepracowywać jebaki pierdolone
Czy jesteś spamerem?: Jestem, ale nie mówcie nikomu. Dobrze ?
Wysłany: 2009-11-27, 18:38
Jutro już będzie drugi rok jak tu jestem. Aż się wierzyć nie chce że to tak szybko zleciało.
_________________ na nagrobek zażyczyć sobie "i na chuj mi to było?!", i tak napiszą huj, mniej liter, mniej roboty, a po huj się mają przepracowywać jebaki pierdolone
Czy jesteś spamerem?: Ilość moich postów prawdę ci powie.
Czy umiesz pisać?: Niestety nie.
Czy umiesz czytać?: Niestety tak.
Wysłany: 2009-11-27, 21:30
Wszystko, co powiesz, może zostać wykorzystane przeciwko tobie.
Czy jesteś spamerem?: Do what you want and enjoy it!
Czy umiesz pisać?: bazgrzę
Czy umiesz czytać?: sylabizuję
Wysłany: 2010-07-29, 13:30
Blog działa, nie działa subdomena. Podmieniłam adres na właściwy.
_________________ Lucek o Rybce: spojrzenie "nie bądź śmieszny" i uśmiech, którego nawet ja bym się bał.
Czy jesteś spamerem?: no pewnie, za spamowanie zabrali mi eryniki
Czy umiesz pisać?: nie
Czy umiesz czytać?: tak trochę
Wiek: 99 Dołączył: 16 Sty 2008 Posty: 1340 Skąd: Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum